Horn of Africa’s Fotballturnering Innendørs

Publisert:23 september 2018
By Guled Hirsi
 

Vi har endelig gleden av å invitere dere på vårt første event eller aktvitetet nå i høsten.Velkommen hoayo’s fotball turnering 2018. Vi i Horn of Africa’s Youth arrangerer fotball turneringen for å skape glede og engasjement og ikke minst for å skape et rom med mangfold og inkluderende samfunn der det er plass til alle.

Det er nå åpent for påmelding og påmeldingsfristen er Lørdag 13 oktober kl 23:59. men det kan som vanlig være fornuftig å være ute i god tid da enkelt normalt fylles opp før påmeldingsfristens utløp.

påmeldingsfristen til å betale deltakelse avgift er Tirsdag 16 oktober kl 23:59. For mer informasjon om turneringen og deltakelse gebyr tar kontakt med idrettsansvarlig Mr Dhooleey og Sharmarke Hirsi.

Påmeldingsgebyr betales til konto nr: 15036286625 Påmelding skjer til: Dhooleey og Sharmarke Hirsi (Vis dere lurer på noen vil gjerne kontakte har under). Tlf Mob: 41439728 : Dhooleey Tlf.Mob: 48144796 Sharmarke