Muxaadiro (Prosjekt X)

Publisert:25 november 2017
By Guled Hirsi

Asc brødere og søstre!?  (Første åpning til Prosjekt X)

Vi i HOAYO har gleden av å invitere dere på muhadara den 25.11.17 på St.Croix huset i Fredrikstad. Vi får besøk av blant annet av sheikh Abdirahman khalid og sheikh Nuuradiin som skal snakke om følgende tema: 1. kobcinta iimanka 2. Sideen ugu noolaan karnaa Norge ama Europe anagoo muslimiin ah?
 
 
Det var diskusjoner rundt disse temaene og det ble holdt konkuranse mellom gutter og jenter med premier. Tilslutt fikk folk stille opp spørsmål om alt innenfor islam. Alhamdulillah muhadara var vellykket, takket være fantastiske menneskene som møtte opp, sheikhene som stilte opp slik at vi kunne tjene ajar og sist men ikke minst de fantastiske mødrene som alltid stiller opp for å bidra med noe godt å bite. Tusen takk til styre medlemmene som alltid stiller opp for å hjelpe til og alle andre som hjalp til. Vi gleder oss til neste tema kveld som ikke er så lenge til Insha allah. Måtte Allah velsigne dere med god helse Insha Allah.  
Wa alaikuma salam warahmatullahi wabarakatuh